Pannenkoeken volgens uniek traditioneel recept,

geserveerd in authentieke boerderijsfeer.

ONZE KIDSBOX BESTAAT UIT:

patat met frietsaus of ketchup, een frikandel, kroket of 4 kipnuggets, een fristi, chocolademelk of appelsap en uiteraard één van de zes boerderijdieren

Bekijk het filmpje door op de kidsbox te clicken!

We hebben voor de kinderen twee super leuke speelplekken gecreëerd. Buiten voor het restaurant hebben we namelijk een prachtig speeltoestel staan met twee glijbanen, brandweerstang en verticaal klimnet. De speelplaats is omringt door een hekwerk waardoor de kinderen alleen via het terras toegang op de speelplaats hebben en niet zomaar de weg op kunnen rennen.

Binnen in het restaurant hebben we een complete nieuwe onderwaterwereld ingericht. Hier ligt genoeg speelgoed waarmee de kinderen zich tussendoor heerlijk kunnen vermaken.

Speciaal voor de kinderen heeft Pannenkoekenboerderij Brinkzicht een aparte menukaart samengesteld met heerlijke kinderpannenkoeken.

Kinderfeestje voor verjaardag, zwemdiploma of een andere feestelijke gelegenheid? Doe het eens anders en vier het bij Pannenkoekenboerderij Brinkzicht met een leuke speurtocht en live-pannencooking. (en opeten natuurlijk…)
Vraag naar de mogelijkheden.

Reviews

Lekker gewoon. Verwacht hier geen linksomdraaiende gegrilde geitenkaasjes op een bedje met sesamolie besprenkelde geroosterde moeilijke nootjes, maar wel een goede kop koffie, thee, pannenkoek, brood met kroket of bal gehakt. Het personeel doet ook heel gewoon zijn best.

Altijd goed…zeker met de nieuwe eigenaar! Keus voldoende voor het nuttigen van een maaltijd. Koffie kopjes zijn warm super lekker.. Idee om de borden ook te verwarmen voor een maaltijd?

Heerlijk eten en een gezellige sfeer. Het personeel is erg vriendelijk en er staat meer op de menukaart dan alleen pannenkoeken. Top!

Nieuw in Pannekoekenboerderij Brinkzicht: een leuke indoor speelplaats