De Uitslag is bekend!

Als eerste willen we iedereen bedanken die de moeite hebben genomen om één of twee prachtige foto’s van het Nationaal Park de Drentse Aa voor deze wedstrijd ter beschikking te stellen. We hebben echt een veelzijdigheid van foto’s mogen ontvangen van onder andere prachtige uitgestrekte heide velden, de mooiste bloemen en vlinders en de geweldige schaapskuddes en kolossale hooglanders. Er werd in het totaal 134 x gestemd en de verdeling van de stemmen was groot.

Met zestien stemmen is op de eerste plaats en als WINNAAR geëindigd de foto van Mieke Bazuin: Mieke wint eeuwige roem door een afdruk van haar FOTO op de wand van het podium in ons restaurantvan met een afmeting van 5 meter bij 3,2 meter , 100 euro aan prijsgeld en een diner voor twee in ons restaurant!

Met elf stemmen is op de tweede plaats geëindigd de foto van Ilona van Dijk:

Met 10 stemmen is op de derde plaats geëindigd de foto van Daan Daling:

 

Uit de stapel kiezers van de winnende foto is het lootje van Ton van Laar gekozen. Ton is de winnaar van de dinerbon twv €25,- .

Zowel Mieke als Ton van harte gefeliciteerd met jullie overwinning en jullie zullen door ons benaderd worden voor het uitreiken van de prijzen.

Omdat we zo blij zijn met het aantal deelnemers willen we uit de overige foto’s een selectie maken welk ook in ons restaurant getoond zullen worden. Wij willen zowel de deelnemers als de stemmers hartelijk bedanken voor hun inzet en grote enthousiasme.

De komende periode gaan we aan de slag om de wand, waar de foto op geplaatst gaat worden, voor te bereiden. Wij zullen jullie via social media op de hoogte houden en hopen dat jullie, zodra het klaar is, het eind resultaat komen bewonderen.